avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme

Tatal meu munceste un teren pe care il are de la mama sa decedata in 1996 dar nu are titlu de proprietate avand doar un titlu provizoriu pe numele bunicii deoarece nu s-a facut succesiunea intre frati(3) iar primarul spune ca nu poate da titlul de proprietate ca sa se faca succesiunea pana nu se face cadastru la toate terenurile care intra in succesiune(bunica nu a luat titlul de proprietate cat a fost in viata).Tata vrea sa-mi de mie terenul ca sa construiesc o casa ce poate tata sa faca ca sa poata sa-mi dea mie terenul cu acte in regula ca sa construiesc casa pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 17:58, 3 Septembrie 2012
Pana cand nu aveti titlu de proprietate pe teren nu puteti construi.
cum poate face succesiunea daca primaria nu elibereaza titlu de proprietate fara cadastru la toate terenurile bunicii
primaria spune ca s-a dat o lege si nu se elibereaza titlul de proprietate fara cadastru la terenuri
ma intereseaza ce lege interzice primariei sa mi elibereze titlul de proprietate pana nuse face cadastru pe terenurile detinute si cand a intrat in vigoare aceasta lege ?
Puteti incerca sa obtineti titlu de proprietate pe cale judecatoreasca invocand uzucapiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate, succesiune Alex.Bot Alex.Bot Bunicul meu a detinut (a decedat dupa legea 18/91) 2 hectare de teren agricol, suprafata care se regaseste in Registrul Agricol de dinainte de 89, si in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)