avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz de plata

Imi puteti spune va rog care este termenul legal in care o banca imi da refuzul de plata al unui bilet la ordin(din cauza lipsei de disponibilitati a clientului meu)?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:30, 22 Ianuarie 2009
in termen de 24 de ore de la data refuzului, banca trebuie sa inregistreze la CIP incidentul.
in cel mult doua zile ar trebui sa aveti biletul si justificarea refuzului.
Mie mi-a dat banca refuzul de plata dupa o luna,desi stia k banca acelui client de-al meu constatase refuzul de plata.Primise prin email refuzul de plata stampilat de cealalta banca si a refuzat sa-mi dea biletul la ordin.Eu stiu k acel client al meu a incasat bani in aceea perioada,insa executorul nu poate obtine extrase de cont numai din data in care a facut popririle pe conturi.Cum pot sa fac rost de extrasele de conturi incepand cu data in care s-a constatat refuzul de plata pana la data popririilor?Executorul mi-a spus k el nu poate....
Ce popriri, doamna? Nu inteleg....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancile au drepturi,nu si obligatii.... Maia2201 Maia2201 Salut! Din umila mea experienta,am observat ca bancile au numai drepturi nu si obligatii,iar noi ca si clienti ai lor avem numai obligatii fata de ei nu si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin- refuz de plata hambra hambra ce repercusiuni pot avea daca banca a refuzat un bilet la ordin din lipsa totala de disponibil (am fost plecat din localitate si am uitat sa depun bani in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un sfat liviclau liviclau Buna ziua! Vreau si eu sa va intreb.....daca o firma are poprire pe cont si un furnizor baga in banca bilete la ordin ce se poate intampla? Ce solutie exista ... (vezi toată discuția)