avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident in parcare

Buna ziua!

Am patit si eu una nefacuta... Am gasit masina lovita in parcare. Evident, autorul este necunoscut... Am fost la politie, am declarat accidentul, au facut constatarea si mi-au dat autorizatia de reparare. Nu am CASCO ci doar RCA.
Intrebare: Exista posibilitatea sa obtin despagubirea de la societatea de asigurari, pentru acest tip de accidente? RCA acopera si acest tip de accidente?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristianlungu , utilizator 00:58, 5 Septembrie 2012
RCA-ul propriu despăgubește doar daunele pe care D-voastră le produceți și nu daunele care vi se produc de către alții.
Multumesc mult pentru amabilitate!
Mai am o intrebare, va rog!
Daca se intampla sa imi lovesc singur masina in parcare, de un zid, sa spunem, din neatentie, RCA poate acoperi ceva? Stiu ca suna cumva neserios, dar am vazut mai multe astfel de cazuri... Locuiesc langa un restaurant si nu va spun cate cazuri de acest fel sunt acolo.... Cred ca unul din acei oameni s-a proptit si in masina mea...

Multumesc!
Da,poate acoperii reparatia zidului.
Daca autorul accidentului este necunoscut va puteti adresa Fondului pentru Apararea Victimelor Strazii care va poate despagubi.
Multumesc pentru amabilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut accident cu un cal ma despagubeste rca-ul? yassmina yassmina Am avut accident o parte din masina este distrusa, vreau sa stiu daca RCA-ul ma despagubeste si cum as putea proceda pentru a obtine despagubirea ?multumesc (vezi toată discuția)
Masina lovita in parcare - recuperare daune de la fpvs grandanat grandanat Exista vreo sansa ca daunele suferite in urma lovirii masinii in parcare(de catre nu autor necunoscut) sa poata fi recuperate de la fondul de protectie al ... (vezi toată discuția)
Reparatii masina dupa accident dan matedan dan matedan Buna ziua Masina mea a fost avariata in parcare de catre o persoana care a plecat fara sa incerce sa ma contacteze.Eu am asigurare RCA dar vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)