avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu medical

o persoana se afla in concediu medical in perioada 10-17 august. Ziua de 15 august intra in calcululul indemnizatiei sau are acelasi regim ca sambetele si duminicile?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:00, 3 Septembrie 2012
Ziua de 15 august este zi de sarbatoare legala si nu se plateste, in cazul unui concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera legala lumifatu lumifatu se mai acorda ziua libera de 15 august daca a picat in timpul concediului medical? si cum se face plata, avand in vedere ca ziua de 15 august este prevazuta si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelyna87 adelyna87 Buna ziua. M am angajat in Ro pe 20 martie, acum sunt insarcinata si ma simt f rau. Am deja 2 saptamani de concediu medical. Eu as face un an in aceasta firma ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna lenacryss lenacryss Buna ziua, O colega de la locul de munca intra in concediu de odihna din 1 august. Ea este trecuta cu concediu din 1 - 28 august. Are 20 de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)