avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,

O colega de la locul de munca intra in concediu de odihna din 1 august. Ea este trecuta cu concediu din 1 - 28 august. Are 20 de zile lucratoare + 8 zile reprezentand sambete si duminici. Ea are pretentia sa i se mai dea o zi in plus la concediu pentru ziua de 15 august, care este zi libera legala. Are dreptate sau nu?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 22 Iulie 2014
Ziua de 15 august nu intra in calculul zilelor de CO . Daca ziua de15 august cade in perioada de CO, atunci perioada de CO se prelungeste cu o zi.
Va multumesc pt raspuns!
Noi suntem o fundatie crestina, cu capital privat strain. Este valabil acelasi mod de acordare a concediilor obligatoriu?
Este valabil si pentru fundatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii legale care au pe parcurs sarbatori legale cu zile libere gustibenea gustibenea Concediul meu legal, de odihna cuprinde toata luna August cu 23 zile lucratoare. ziua de 15 August este sarbatoare legala cu zi libera. Doresc sa stiu daca in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă cu zi liberă legală inclusă Mimiela Ale Mimiela Ale Bună seara! După 28 ani de serviciu beneficiez de 25 de zile \"lucrătoare\" de concediu, adică de luni până vineri, fără sâmbătă și duminică. In ... (vezi toată discuția)
Zile de sarbatoare legala marianpr marianpr In luna August 2012 am fost in concediu de odihna, iar data de 15 August a fost una ditre zilele mele de concediu. Am solicitat inca o zi de concediu pe ... (vezi toată discuția)