avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara- tatal posesor firma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara- tatal posesor firma

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza cuantumul pensiei alimentare daca tatal copilului are doar o firma (99% e al lui, 1% a altei persoane). Mentionez ca lunar incaseaza venituri de 4000 de euro + TVA. Nu stiu daca ia dividente, etc.
Este posibil sa nu primesc nimic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adinavasile , utilizator 12:45, 3 Septembrie 2012
Pensia de întreținere se calculează pe baza veniturilor proprii. Deci trebuie avute în vedere doar veniturile din dividende și cele salalriale.
Nu cred că veți putea afla care sunt sumele provenite din aceste surse decât cu implicarea executorului judecătoresc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele si pensia de intretinere minor kromred kromred As vrea sa stiu daca dividentele incasate de la firma in care sunt actionar se calculeaza la pensia alimentara sau nu? Unii avocati spun ca nefiind un venit ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere Ioana0303 Ioana0303 Buna ziua! In urma cu trei ani am divortat la mediator si am hotarat de comun acord suma pentru pensia alimentara. Eu am acceptat pentru ca stiam ca tatal ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Nata88 Nata88 Buna ziua, Asa o situatie: sotul are 2 copii minori dintr-o alta casnicie. Dupa hotararea de divort s-a ajuns la intelegerea amiabila de a plati o pensie ... (vezi toată discuția)