avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LOC PARCARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LOC PARCARE

am inteles ca s-a schimbat legea/regulamentul pt locurile de parcare de resedinta si nu mai exista interval orar in care sa poata parca si altii, cum era pina cum
nu am gasit unde scrie
Cel mai recent răspuns: doiarul , utilizator 12:22, 22 Ianuarie 2013
Nu este lege ci dispozitie a consiliului local
Pentru lamurirea situatiei,avand in vedere ca nu ati precizat localitatea,fie accesati site-ul autoritatii,fie solicitati direct precizari la serviciul specializat
Buna ziua, imi cer scuze ca postez aici dar cred ca e inutil deschiderea altui subiect pe aceiasi tema, multumesc

Locuiesc in sectorul 6 impreuna cu prietena mea. Putem inchiria un loc de parcare adp, daca masina este pe numele ei? apartamentul este pe numele meu iar adresa ei din buletin este cea unde a locuit impreuna cu parinti pana sa se mute la mine(sect 5). Trebuie sa o i-au in spatiu chiar si asa se poate rezolva ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate ... TeoMateo TeoMateo In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate garaje construite ilegal, iar spatiul a fost amenajat, asfaltat si marcate locuri de parcare ... (vezi toată discuția)