avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intoarcearea mai devreme din CIC si schimbarea locului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intoarcearea mai devreme din CIC si schimbarea locului de munca

Buna ziua,
in data de 15.11.2012 se termina perioada de CIC de 2 ani.Magazinul la care ar trebui sa ma intorc se inchide,dar mi-am gasit de lucru la alta firma.Va rog sa-mi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez ca sa incep munca la noua firma,cat mai repede.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: violeta_popescu , utilizator 20:22, 3 Septembrie 2012
1. Mergeti si incheiati CIM cu noua firma si cu o copie dupa CIM va duceti la Primarie si faceti cerere de suspendare a indemnizatiei pentru CCC.

2. - Apoi mergeti la fosta firma si faceti o cerere de incetare a suspendarii CIM si reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM, cu data cu care ati incheiat CIM la celalalt angajator.
- Cu aceeasi data faceti si o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii).

Va multumesc pentru promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie dupa intreruperea ccc Ale2784 Ale2784 Buna ziua! Sunt in concediu de maternitate pentru doi ani si vreau sa ma intorc la munca mai repede cu 6 luni (fetita mea are 1 an si 6 luni) doar ca nu la ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul concediului pt cresterea copilului cata30 cata30 Ce formalitati trebuiesc indeplinite daca doresc sa imi schim locul de munca?.Mentionez ca momentan sunt in concediu pentru crestere copil si am contractul ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)