avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - lamuriri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - lamuriri

Buna seara,
Sunt mamica unui bebe de 3 luni,nascut in luna mai.precizez ca epuizez concediul de maternitate pe 10 sept 2012.am 'depus' dosarul pt concediu crestere copil cu toate actele in regula la primaria la care apartin.
Domnul de aici este plecat in concediu ,astfel dosarul meu sta in primarie blocat,el ar fi trebuit dus in judet pt a fi inregistrat.
In mod legal in cat timp trebuie depus dosarul,daca se trece de aceasta data la care se inchie concediu de maternitate?
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: andreya22 , utilizator 12:08, 4 Septembrie 2012
VA MULTUMESC MULT DE TOT!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Un angajat a cerut sa intre in concediu crestere copil la 4 luni de la nasterea copilului. Eu stiam ca dosarul pt concediu crestere copil se ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar cic Georgiana_Moise Georgiana_Moise Buna ziua! Ce se intampla in cazul in care dosarul pentru indemnizatia CIC se depune dupa cele 60 zile lucratoare de la data finalizarii concediului pre si ... (vezi toată discuția)
Cand pot solicita intrarea in ccc? magdalenar magdalenar am intrat in prenatal pe 1 noembrie,am nascut pe 19 decembrie. cind trebuie sa depun actele pentru post natal,si ce acte trebuie?multumesc (vezi toată discuția)