avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu

Cit timp poate dura un rechizitoriu daca eu imi recunosc vinovatia? Am fost chemat la procuratura unde am recunoscut fapta si am semnat o hartie pe care nu am citit ce scriea dupa care procurorul ma anuntiat ca voi primi acasa dar nu stiu ce?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:11, 5 Septembrie 2012
Poate detaliati putin, ca nu se intelege exact problema dvs.
am o plingere penala din 2010 care acum a ajuns la procuror am recunoscut iar procurorul ma anuntiat ca voi primi acasa dar nu stiu ce si cind?
Daca dvs. nu stiti nici noi nu putem sa stim...

Puteti primi o citatie de la instanta sau o ordonanta daca ati avea noroc.

Rechizitoriul nu il veti primi acasa si daca v-a spus de rechizitoriu inseamna ca veti primi doar...citatie...ceea ce nu este bine pentru dvs...

Puteti face copii xerox dupa rechizitoriu pentru ca nu il veti primi acasa.

Sau sunteti arestat?
In acest caz veti primi rechizitoriul parchetului?
Poate ne relatati in mare despre fapta de care sunteti acuzat, antecedente, prejudiciu daca a fost recuperat, ca sa incercam un pronostic.
Oricum ar trebui ca la un interval de 20-30 de zile sa va interesati la procuror despre situatia dosarului.
Nu cred ca are sens sa se informeze si nici nu cred ca l-ar baga cineva in seama la parchet.
Nu ii ramane decat sa astepte...sa vada ce va primi acasa...adica citatia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cauzei pentru refacere rechizitoriu whc983 whc983 Referitor la restituirea cauzei pentru refacerea rechizitoriului, am tot cautat, si in lege, si in jurisprudenta si nu am gasit niciun termen in care ... (vezi toată discuția)
Furt auto - urmarire penala danaparaschiv danaparaschiv buna ziua tuturor.am si eu o intrebare.am o plangere la politie de furt de masina de un an si am fost sa ma interesez de el si mi sa spus ca politistu nu se ... (vezi toată discuția)
Proces civil in urma unui accident titica titica Baiatul meu a avut un accident auto cu victima. Nu am ajuns la intelegere cu parintii copilului de 9 ani care circula cu bicicleta . acestia au scos certificat ... (vezi toată discuția)