avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces blocat cu bariera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces blocat cu bariera

Locuiesc intr-un ansamblu de 2 blocuri noi, care au un drum de acces privat, din care fiecare proprietar are cota parte. Administratia blocului a pus recent o bariera, si vor mai avea acces la drumul catre blocuri si catre parcari numai proprietarii de parcari. Daca am cota parte din drumul de acces e legal sa imi blocheze accesul catre bloc cu masina? Tin sa mentionez ca nu mi s-a cerut acordul de montare a barierei.
Cel mai recent răspuns: daeda , utilizator 14:51, 4 Septembrie 2012
Daca sunteti riveran ,nu vi s-a acordat cartela acces bariera?
Pentru clarificarea situatiei cu care va confruntati contactati personal presedintele asociatiei
de proprietari,care este autorizat si competent a va acorda precizarile necesare
Nu mi s-a acordat cartela de acces. Acces vor avea doar locatarii care au parcare cumparata. Asta intreb: este legal sa faca asta? Desi n-am parcare cumparata, am cota din drumu de acces, si este destul de mers de la intrare pana la bloc.
Voi contacta si presedintele de asociatie, dar vroiam sa stiu inainte daca este legal ce fac. Este sigur ca vor avea acces numai proprietarii care au cumparata parcare.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
daeda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare si organizare asociatie de proprietari novum EmanuelStoica EmanuelStoica Salutare tuturor, Sunt un proprietar al unui apartament in complexul Novum56 si as avea cateva nelamuriri legate de infiintarea asociatiei de proprietari, ... (vezi toată discuția)
Parcare privata anita2007 anita2007 Speta este urmatoarea: bloc nou, amplasat perpendicular pe strada, cu spatiu de parcare privat sub bloc, accesul in bloc se face fie printr-o alee pietonala ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)