copii mei poseda un teren. initial a fost al meu si am cedat o parte unei rude. s-a ajuns la nemultumiri din parte rudei cu toate ca nu platit nimic din valoarea terenului.
intreb: este indicat sa fa granituire sau iesire din indiviziune avand in vedere ca mi s-a inchis si accesul.
problema esentiala este ca, copii mei nu sunt in tara si intreb daca pot sa -i reprezint eu in instanta si de ce am nevoie pentru aceasta?
un avocat nu pot sa-mi mai permit. pana acum am cheltuit deja cu expertize pentru stabilirea caii de acces care oricum a ramas in coada de peste plus onorariul avocatului care a fost destul de consistent. cu multe multumiri.
Obtineti de la copii o procura speciala pentru reprezentarea in instanta. Faceti iesirea din indiviziune, daca se poate pe cale amiabila e foarte bine(si pe cale amiabila aveti nevoie de o procura), daca nu in instanta.
Ieșirea din indiviziune reprezintă o acțiune privitoare la un bun sau mai multe bunuri împărțite între coproprietari,
pe când grănițuirea - de fapt eu recomand revendicare+grănițuire - reprezintă o delimitare a unei suprafețe între doi proprietari distincți, referitoare la două proprietăți distincte, învecinate.
Având în vedere că nu am înțeles bine cele descrise, dvs puteți decide acțiunea, în funcție de situația dvs.
nu se poate pune problema unei cai amiabile. starea tensionala dateaza de ani buni si am incercat dar e imposibil. persoana minte la modul grosolan, ammeninta numai ca nu ma sperie,si cred ca sunt si probleme de alta natura pentru ca comportamentul efectiv nu cred ca face parte din normalitate.
Granituire
socrate111
doresc o lamurire in ceea ce priveste situatia urmatoare:sunt coproprietar pe un teren in indiviziune .teren ce reprezinta conform actului de proprietate cale ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare?
cod1
buna ziua, as dori sa va povestesc o mica problema la care nu se,, prea gaseste rezolvare
un teren cu constructie de case pe el in forma de dreptunghi a fost ... (vezi toată discuția)