in urma unui contract de imprumut dintre doua pers fizice se pot executa silit partile sociale pe care le detine persoana in cauza intr-un SRL, in cazul in care aceasta nu detine nimik altceva, inafara de acele parti sociale?va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la aceasta intrebare.multumesc
din pacate partile sociale nu se pot executa. Exista reguli care impiedica acest lucru. Ati putea insa sa executati dividendele pe care asociatul le are de luat de la firma. Ati putea de asemenea lua masuri asiguratorii asupra acelor parti sociale.
av. Boncu
puteti sa fiti un pic mai explicit referitor la masurile asiguratorii asupra partilor.sa-mi spuneti mai exact ce inseamna si ce ar trebui sa fac.multumesc frumos
buna ziua.
eu sunt cea care risc sa fiu executata pe partile sociale.si ma intereseaza sa stiu exact daca exista vreo posibilitate sa le pierd tinand cont ca nu am alte bunuri pe numele meu in afara de astea.aceste parti sociale fac parte din societattea pe care eu am infiintat -o, nu stiu daca are vreo relevanta,va rog ajutati ma cu un sfat, referitor la cum sa imi apar partile.multumesc
partile sociale nu pot fi aparate mai mult decat o face legislatia.
Va spuneam ca ele nu se pot executa silit. Nu va pot fi luate prin executare.
Ar putea fi insa poprite astfel ca societatea sa fie obligata sa plateasca dividendele persoanei care va urmareste.