Buna ziua!
Am fost executata silit pentru un LEASING pe o firma la care eram asociat si FIDEJUSOR cu persoanea mea fizica,Acum sunt executat silit si vroiam sa stiu daca inafara de conturile personale deschise la banci pe care au aparut popriri,se indreapta si catre bunuri? Deasemenea daca detin alta firma si sunt asociat unic pot avea probleme sa preia firma noua?
Da, se pot indrepta si catre bunuri sau depozite sau orice fel de venituri aveti.
Referitor la partile sociale, nu cred ca trebuie sa va faceti probleme (este un aspect netransat clar de legislatie si ca tare nici nu prea se pune in practica). Aaaa ..asupra dividendelor, da vi se poate face poprire.
Da se indreapta pe bunuri si tot ce detine Fidesjorul(persoana fizica)in schimb va recomand contestatie la executare si nu in ultimul rand studiati
Sentinta civila nr.709 din 6 martie 2012 a Judecatoriei Sf.Gheorghe
Succes
Poprire la banca
sonya33
buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)
Executare silita
AngelaBizau
Buna dimineata,
Pentru un credit de nevoi personale de la BRD obtinut in 2006 fara ipoteca, neplatit din 2012 (ultima plata fiind facut in 16.11.2012), firma ... (vezi toată discuția)