avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal- modificare salar?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal- modificare salar?

imi spuneti va rog care sunt pasii in revisal pt modificare salar? mersy
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 5 Septembrie 2012
Modificare ce salariu sau date salariat?
Faceti act aditional la CIM semnat de parti in care precizati data acestei modificari. Operati modificarea in REVISAL si transmiteti la ITM in termenul prevazut de hg 500 din 2011 pentru astfel de situatii. Actul aditional se face in doua exemplare, se inregistreaza , se dateaza la unitate.Un exemplar ramane la dosar si un exemplar se da salariatului.
la modificarea in revisal se intra la contracte sau la salariati ...mersy
INTREBAREA MEA ESTE DACA AM PAZNICI CARE LUCREAZA SI DE NOAPTE SI ESTE CAND LE PICA TURA SAMBATA SAU DUMINICA TREBUIE SA TREC CEVA IN REVISAL CA SPORU DE NOAPTE MI S-A SPUS CA NU TREBE CA NU LUCREAZA NUMAI DE NOAPTEA.MULTUMESC
@ gabycont


Se intra pe contracte - modificare .. Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)
Contract de muncã Lupes Fenina Lupes Fenina Daca o persoană angajata în aceeași unitate în cadrul compartimentului ,,didactic auxiliar” este scimbată de pe postul de laborant pe postul de ... (vezi toată discuția)
Revisal cami6891 cami6891 Buna, Daca o angajata s-a casatorit, cum fac modificarile in Revisal? (vezi toată discuția)