avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa tranzactie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa tranzactie imobiliara

La vanzarea unui imobil , la pretul de 211.000 lei, care va fi cuantumul impozitului pe care va trebui sa platesc la notar si cum se calculeaza? Imobilul se afla in proprietatea mea de mai mult de 6 ani.
Cel mai recent răspuns: Anett , utilizator 21:02, 4 Septembrie 2012
peste 200.000 lei, 4.000 lei + 1% calculat la valoarea ce depăşeşte 200.000 lei inclusiv.
Multumesc pentru raspuns. Simtean eu ca ceva nu este in regula. Notarul la care am facut antecontractul de vanzare cumparare mi-a zis ca in jur de 6900 lei va fi taxa. :( , suma care mi s-a parut enorm de mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa catre stat ContSters56818 ContSters56818 In urma vanzarii unui imobil,care sunt taxele care se platesc catre stat de catre vanzator,respectiv cumparator? (vezi toată discuția)
Vanzare casa mostenita zarand2015 zarand2015 locuiesc cu sotia la casa.Casa este mostenriea sotiei.Inca nu am facut succesiunea,neavand bani pentru asa ceva.In caz ca vom gasi un client sa vindem casa,sa ... (vezi toată discuția)
Taxe vinzare apartament mostenit cicipic cicipic Am mostenit un apartament de la parintii mei care din pacate s-au strins din viata. As dori sa aflu ce taxe/impozite voi avea de platit daca doresc sa vind ... (vezi toată discuția)