avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... model cerere de prelungire suspendare CIM pt cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

model cerere de prelungire suspendare CIM pt cresterea celui de-al doilea copil.

Buna ziua,

Ma aflu in CCC pana in 17 septembrie 2012, pentru primul copil nascut in 2010. In 24 august am nascut cel de-al doilea copil.
Imi puteti spune cum procedez pentru a beneficia de CCC pentru cel de-al doilea copil?
Ce trebuie sa trec in cererea de solicitare a prelungirii suspendarii CIM catre angajator?
Exista o data limita in care trebuie sa ma incadrez pentru a beneficia de prelungirea suspendarii CIM ?
Pentru indemnizatia de crestere a celui de-al doilea copil ce trebuie sa fac, cui ma adresez?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 7 Ianuarie 2017
am inteles, dar poate sa se "impuna" in sensul ca sotia vrea sa stea acasa inca 2 ani iar angajatorul ii acorda doar un an in cerere? si se poate face ceva in cazul asta?
Cum este formulat textul de lege, nu este posibila o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil maryag maryag buna ziua,am un copil nascut un martie 2011 si am concediu de crestere de 2 ani pana in martie 2013,sunt iar insarcinata si copilul se va naste tot in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil mimioomi mimioomi buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil mihaelacapra2005 mihaelacapra2005 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu de cand incep sa primesc indemnizatia de crestere pentru cel de-al doilea copil, pana cand trebuie sa depun actele ... (vezi toată discuția)