avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie ridicata prea aproape de proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie ridicata prea aproape de proprietatea mea

Buna ziua. As avea si eu o problema legata de o proprietate la tara, unde locuieste bunica mea. Un vecin a ridicat o constructie exact langa gardul nostru, apa de pe streasina crugand in acest fel la noi in curte.
Care sunt pasii legali pe care ii pot face. Exista vreun model de cerere care poate fi intocmita?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: angyandreescu , utilizator 22:06, 20 Ianuarie 2009
Nu am avut in intentie sa jugnesc pe nimeni. Numai ca, din cautarile mele, numai in codul civil am gasit acest aspect reglementat.
In privinta distantei dintre constructie si gardul nostru nu pot spune decat ca este sub 30cm. Deci nu respecta distanta legala.
Multumesc oricum pt sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)
Respectarea distantei intre vecini valeria dorcu valeria dorcu vecinul meu doreste sa-si construiasca o casa de locuit . doresc sa stiu care este distanta legala admisa de la gardul meu si casa pe care el doreste sa o ... (vezi toată discuția)