avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caini periculosi conf oug 55 - am fost amendat pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caini periculosi conf oug 55 - am fost amendat pentru ca nu am declarat cainele la Politie

nu am inregistrat cainele la asociatia chinologica si nici nu l-am declarat la politie.am fost amendat de politia locala pentru aceste fapte conf art 3/2 si art 4/1 cor cu 18/1/c si 18/1/c.cu amenda de 1000lei.nu mi se pare corect sa primesc amenda pentru nedeclararea la politie deoarece aceasta fapta este conditionata de iregistrarea la asociatie.poate cineva sa ma lamuresca?
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 21:20, 5 Septembrie 2012
chiar nimeni nu ma poate lamuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura declarare caine (malinois belgian) la politie Ionela462 Ionela462 As dori sa ma ajutati cu privire la formalitatile si procedurile legale in a declara cainii potential periculosi la politie. Mentionez ca detin: - un ... (vezi toată discuția)
Legea privind cainii agresivi sau periculosi Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca se poate as dori sa va adresez cateva intrebari in legatura cu aceasta lege, mai de graba ar fi nelamurire pentru mine. Catelul meu face ... (vezi toată discuția)
Buna seara, locuiesc la curte .acum cca 3 ani i-am facut mutatie ... adryanoo_boy adryanoo_boy Buna seara, locuiesc la curte .Acum cca 3 ani i-am facut mutatie fratelui meu pe adresa mea. Atunci isi cumparase un pui de catel amstaff , atunci eu am mers ... (vezi toată discuția)