avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sfaturi-Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sfaturi-Divort

Buna ziua tuturor,
Va cer un sfat pentru a evita neplacerile, pe scurt: sunt in prag de divort, vrem ca totul sa se termine cat mai repede si fara prea mare tam-tam. Asadar avem un copil care a implinit deja 18 ani, trebuie sa vindem o casa ( pe care am stabilit ca o vom imparti in mod egal) dupa ce vom achita un credit la banca si probabil celelalte cheltuieli ( vanzare, acte, etc..). Intrebare: este bine sa vindem casa inainte de divort sau dupa? ( divortul vrem sa fie de comun acord), ma intereseaza ca, costurile sa fie cat mai mici ( taxe notariale, impozite...).

Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: iade , utilizator 11:27, 6 Septembrie 2012
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ro_red_rosu ro_red_rosu Buna ziua, In septembrie sunt chemata pentru divort comun acord. E prima infatisare.Daca ambii suntem de acord va mai fi o alta infatisare? Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Divort - procedura simpla, partaj si dupa divort? outofside outofside Buna ziua, Avem un apartament cumparat prin credit ipotecar in timpul casatoriei si dorim sa divortam cu procedura simpla, cand ambii sunt de acord. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Vanzare 1/2 casa dupa divort. Andreilp Andreilp Eu si sotul meu suntem divortati definitiv si irevocabil de aproximativ 2 ani, prin divort amiabil cu partaj. Suntem coproprietari (in egala masura) ai unei ... (vezi toată discuția)