avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost obligata sa i-mi dau demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost obligata sa i-mi dau demisia

am lucrat ceva timp intr-un market, si la directoare nu i-a placut fata mea
credeti ca am sansa sa o dau in judecata, pentru ca mi-a incalcat demnitatea in munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 6 Septembrie 2012
@ pedro19

Aveti doua posibilitati , care se pot exercita concomitent : actiunea in instanta si/sau sesizarea ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am muncit f f mult si nu am primit salariul livia 79 livia 79 in luna martie- aprilie 2009 am lucrat la super market Trident in Medias, mi-am respectat contractul, si am stat cele 2 sapt in preaviz; eu si prietenul ... (vezi toată discuția)
Plangere pedro19 pedro19 buna ziua,unde trebuie sa fac o plangere impotriva firmei pt care am lucrat si nu am primit nici un ban? mentionez ca durata contractului era de 3 luni ,dar ... (vezi toată discuția)
Demisie Daniel1900 Daniel1900 Buna seara! Am o intrebare va rog frumos daca ma puteti ajuta! Am o cunostinta care lucreaza la o gradinita ca si ingrijitoare...si ca sa fiu pe scurt sa nu ... (vezi toată discuția)