avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor

Prelungirea contractelor de munca pe perioada determinata intra sub incidenta OU 223/2008?
Adica, este blocata si prelungirea contractelor? In art.56 din codul muncii se specifica ca expirarea termenului pt care a fost incheiat contractul de munca este considerata o incetare de drept a acestuia.Asa ca nu mai stiu ce sa cred
Cel mai recent răspuns: sallyda , utilizator 07:50, 21 Ianuarie 2009
Prelungirea contractelor de munca incheiate pe perioada determinata nu intra sub incidenta OUG nr.223/2008.
Intr-adevar, art.56 lit.j din Codul muncii prevede incetarea de drept a c.i.m. incheiat pe durata determinata la expirarea perioadei pentru care a fost incheiat , dar numai in cazul in care partile nu cad de acord in ceea ce priveste prelungirea lui sau transformarea lui in c.i.m. pe durata nedeterminata.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirarea contractului de munca Carys Carys buna ziua! am un contract pe perioada determinata de 3 luni.acesta expira pe 31 octombrie, insa se aude ca nu se va mai prelungi. as vrea sa imi spuneti cu ... (vezi toată discuția)
Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Modificare felul contractului. Anacrsitina Anacrsitina Am avut un salariat cu contract de munca pe perioada determinata,pe care l-am preschimbat in CIM pe perioada nederminata ,dar cu un alt contract nu cu act ... (vezi toată discuția)