avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hotarare judecatoreasca

am un caz in care un debitor a achitat o amenda dupa o hotarare judecatoreasca (institutia noastra era in litigiu cu debitorul) acum trebuie sa fac o adresa la judecatorie in care sa mentionez ca debitorul ba achitat debitul.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 11:03, 6 Septembrie 2012
Concret care este intrebarea?
Daca va referiti la faptul ca actiunea a ramas fara obiect prin plata sumei de bani pe care ati cerut-o atunci trebuie sa renuntati la judecata, sau sa invederati instantei ca este lipsita de obiect actiunea, urmand ca instanta sa o respinga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata intretinere bloc mireladolta mireladolta buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr0o prbl. daca puteti.pe data de 19 decembrie 2013 am fost chemat la judecatorie fiind dat in judecata de asociatia ... (vezi toată discuția)
Bej intimat ? ...si alte ciudatenii Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Creditorul introduce o plingere cf.art.53 din legea 188/2000 impotriva unui p/v impediment, intocmit de catre execut.jud. Instanta investita cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Perimarea actiunii petre_marian petre_marian Buna ziua,as dorii sa stiu daca o sentinta civila a carei solutie a fost perimarea pe cale de exceptie din cauza lasarii in nelucrare a cauzei din partea ... (vezi toată discuția)