avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bej intimat ? ...si alte ciudatenii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bej intimat ? ...si alte ciudatenii

Creditorul introduce o plingere cf.art.53 din legea 188/2000 impotriva unui p/v impediment, intocmit de catre execut.jud.
Instanta investita cu aceasta plingere citeaza bej in calitate de intimat(!!!), iar la al 2 lea termen introduce si debitoarea tot in calitate de intimata.
La al 4 lea termen creditoarea cere instantei inchiderea dosarului ca ramas fara obiect. Nimic in neregula... pina cind creditoarea primeste motivarea sent. Onorata inst. a transformat plingerea in contestatie la executare, fara a pune in discutie contradictorie, fara a observa ca -i lipseste timbrajul corespunzatot, etc. si ce-i mai interesant respinge plingerea ca lipsita de obiect ( desi s-a cerut inchiderea dosarului ca lipsit de obiect), cu cheltuieli de jud. in favoare debitorului.

este corect ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:52, 22 Februarie 2007
Nu.
Rupe-o in recurs:D
Din cate vad, ai motive.

Creditorul introduce o plingere cf.art.53 din legea 188/2000 impotriva unui p/v impediment, intocmit de catre execut.jud.
Instanta investita cu aceasta plingere citeaza bej in calitate de intimat(!!!), iar la al 2 lea termen introduce si debitoarea tot in calitate de intimata.
La al 4 lea termen creditoarea cere instantei inchiderea dosarului ca ramas fara obiect. Nimic in neregula... pina cind creditoarea primeste motivarea sent. Onorata inst. a transformat plingerea in contestatie la executare, fara a pune in discutie contradictorie, fara a observa ca -i lipseste timbrajul corespunzatot, etc. si ce-i mai interesant respinge plingerea ca lipsita de obiect ( desi s-a cerut inchiderea dosarului ca lipsit de obiect), cu cheltuieli de jud. in favoare debitorului.

este corect ?

Care e problema?
la ce vrei raspuns?:-/
pai.. la tot ce am expus.
Adica vrei sa-ti motivam recursul:-/
Zi-ne doar....... suntem largi la inima:D
e recurata de mult!
voiam doar niste pareri, dar daca nu se poate, aste este.:P

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa in recurs? ContSters40598 ContSters40598 La judecarea unei plangeri conform art.53 din Legea nr:188/2000, am chemat in judecata Biroul executorului judecatoresc, deoarece executorul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Executorul poate sau nu poate avea calitate procesuala pasiva? fdanila fdanila Executorul poate avea uneori calitate procesuala pasiva sau niciodata ? Am gasit o Sentinta in care scrie: „Referitor la excepţia lipsei calităţii ... (vezi toată discuția)
Cum vedeti o astfel de judecata? si ce se mai poate face? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o cauza civila, Instanta de fond admite cererea pe fond, partea potrivnica (persoana fizica executor judecatoresc) nu face recurs impotriva Sentintei, ... (vezi toată discuția)