avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... procedura inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

procedura inscriere masa credala

Buna ziua.
Sunt un pagubit al agentiei de turism de care probabil deja ati auzit de ea, Dreams Travel.
Acestia si-au depus deja cererea de insolventa urmand sa se aprobe am inteles pe 12 septembrie 2012.

Va rog daca cunoasteti sa-mi explicati si mie ce trebuie sa fac, in caz ca se aproba insolventa, sa ma inscriu la masa credala pentru recuperarea sumei care am achitat-o pentru un sejur care nu am beneficiat de el.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: eukyra , utilizator 17:37, 23 Septembrie 2013
In cat timp poti sa te inscrii la masa credala,dupa o hotarare definitiva pentru recuperarea salariilor?
Gasiti termenul limita de inscriere in tabelul creditorilor in sentinta civila data de tribunal.
Mediere-HTA a scris:

Gasiti termenul limita de inscriere in tabelul creditorilor in sentinta civila data de tribunal.

In sentinta civila nu exista asa ceva.Firma a intrat in faliment ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru si timbru judiciar sunt fixe? Andrei T Andrei T cererea de somatie de plata adresata instantei trebuie timbrata cu taxa timbru si timbru judiciar. valoarea acestor doua taxe nu este fixa? (39 lei, respectiv ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)