avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot completa in fata judecatorului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot completa in fata judecatorului?

Buna ziua,
Desi am avocat intr-un litigiu de munca si daca voi vedea ca nu se descursa sau ca nu cunoaste suficient de bine cazul, EU pot interveni cu completari in fata judecatorului?
Si inca o intrebare; la CEDO pentru ca am de gand sa merg acolo daca voi pierde in tara, costa mult? Ce costuri s-ar deduce intr-un litigiu de munca?
Inca o data va multumesc frumos pentru disponibilitate,
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 13:42, 8 Septembrie 2012
Ce completari mai doriti sa faceti , intrucat cererea de chemare in judecata nu se poate modifica sau completa oricand ..
Cred ca nu m-am exprimat corect.In timpul viitoarelor dezbaterii, atunci as dori poate sa intervin. As putea sau voi fi amendata?
Va doresc un w placut.
Parerea mea este ca se poate completa pledoaria avocatului dvs cu alte argumente nerelatate de acesta ...
Completarile este bine sa le faceti prin avocat daca tot este prezent. Nu se poate adresa in instantei cand petentul cand avocatul lui dupa cum considera fiecare ca trebuie. Instanta nu va accepta o discutie ca la cafea, spune fiecare cei trece prin intelect mai repede.
Daca considerati ca aveti completari solicitati discret avocatului sa le precizeze. Daca nu aveti incredere in capacitatea avocatului schimbati avocatul.
Trebuie precizat si faptul ca este posibil ca anumite intrebari sau precizari sa nu fie chiar oportune indiferent de parerea proprie, acesta este si un motiv temeinic pentru care angajam avocat.
Unde este prevazuta interzicerea ca un petent nu se poate adresa instantei de judecata, chaira daca are avocat ?

Alte discuții în legătură

Ce sanctiune se aplica unui avocat stagiar care nu poarta roba si/sau pune concluzii la tribunal Shamy Shamy Am fost parte intrun proces unde avocatul partii adverse a venit fara roba. Am citit legea avocatilor si Statulul acestora iar purtatul robei este obligatoriu. ... (vezi toată discuția)
Structura unei pledoarii army_law army_law Va rog sa-mi expuneti pe scurt structura unei pledoarii in fata instanteI de judecata, respectiv partea introductiva, continutul si incheierea acesteia, precum ... (vezi toată discuția)
Ultimul termen spike00spiegel spike00spiegel Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului ... (vezi toată discuția)