Buna ziua,
Desi am avocat intr-un litigiu de munca si daca voi vedea ca nu se descursa sau ca nu cunoaste suficient de bine cazul, EU pot interveni cu completari in fata judecatorului?
Si inca o intrebare; la CEDO pentru ca am de gand sa merg acolo daca voi pierde in tara, costa mult? Ce costuri s-ar deduce intr-un litigiu de munca?
Inca o data va multumesc frumos pentru disponibilitate,
Nu am afirmat ca petentului ii este interzis sa se adreseze instantei am dat un sfat cu privire la modul in care poate colabora cu avocatul in fata instantei fara al pune pe acesta sau pe sine in dificultate si pentru a evita o situatie jenanta in fata judecatorului.
Citez din mesajul dvs : Nu se poate adresa in instantei cand petentul cand avocatul lui dupa cum considera fiecare ca trebuie....
Din cate stiu Codul de procedura civila nu are reglementata aceasta interdictie ... nu este nicio situatie jenanta pentru un judecator , ca sa asculte si parerea justitiabilului ...
Multumesc frumos pentru raspunsuri si amabilitate. Daca voi castiga va voi invita pe toti cei care sunteti atat de draguti si dedicati. Mare lucru in aceasta lume.
Va doresc tot binele din lume,
Ultimul termen
spike00spiegel
Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului ... (vezi toată discuția)