Buna ziua , am depus o scrisoare de intentie de participare la sediul executorului si cautiunea de 10 % . In urma studiului documentelor de la dosar am constatat ca sunt unele probleme la respectivul teren si nu vrem sa mai participam la aceasta licitatie. Care este procedura prin care il anuntam pe executor de acest lucru si cum putem recupera cautiunea.
Depuneti la bej cerere oficiala prin care comunicati ca nu mai intelegeti sa participati la licitatie,motiv pentru care solicitati restituirea sumei depuse cu titlu de cautiune
Nu va trebuie nici cerere oficiala, nici nu trebue sa motivati. Pur si simplu ii cereti sa va restituie cautiunea (va va da recipisa si va mentiona ca vi se elibereaza dvs banii sau daca ii vreti in cont ii spuneti contul si se transfera banii. Sau nu va prezentati la licitatie si e obligat sa va restituie banii (una din modalitatile de mai sus). Era problema cu restituirea daca va prezentati la licitatie, adjudecati si nu mai vroiati sa depuneti diferenta pana la concurenta pretului de participare.
da problema este ca terenul are impozit neplatit de 2 ani de zile si posibil sa fie si in litigiu lucruri care nu sunt prevazute in licitatia de vanzare , o sa aleg varianta sa nu ma prezint la da ora licitatiei fiind pe persoana fizica o sa invoc motive personale sau ca informatiile din publicatie sunt incomplete
In cazul mai sus prezentat am hotarat sa nu participam in ziua licitatiei. Din cate am inteles s-au prezentat alti 2 candidati , unul din ei a adjudecat, notar-ul ne-a emis o hartie de restiture si am ridicat cautiunea de la banca.
Multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz sau nu? urgent
Ofof
Buna seara
Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)