avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare fila CEC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare fila CEC

Buna ziua,

Trebuie sa incasez o fila CEC si as vrea sa stiu daca, clientul nu are banii pentru fila CEC, cum as putea sa-mi recuperez banii, si daca clientul respectiv mai are dreptul sa emita fila CEC.Eu am dat drumul filei CEC in banca astazi.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:10, 6 Septembrie 2012
Daca emitentul filei de CEC nu are disponibil in cont la data decontarii acestei file va intra in CIP cu incidentul respectiv. Clientul dvs. va poate achita datoria prin ordin de plata mai tarziu, cand va avea disponibil in cont. Pentru incidente de aceasta natura banca poate cere restituirea tuturor filelor de CEC nefolosite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie client cu poprire pe cont si inregistrat la cip cu motiv major m0nique m0nique Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)
Cec refuzat. cum procedez? florin77c florin77c Buna ziua, Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra: Acum cateva zile am primit mesaj de la banca cu care ... (vezi toată discuția)