avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire cautiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire cautiune

Buna ziua,
Pentru suspendarea executarii silite, se plateste cautiunea.
Suspendarea este respinsa.
In recurs, judecatorul intreaba reclamantul daca este de acord cu restituirea cautiunii platite de parata.
Este corect?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:11, 11 Septembrie 2012
Da. E corect. Cautiunea va fi restituita, atunci cind executorul confirma ca s-a incasat integral suma de executat. Poate solicita si eliberarea cautiunii catre sine.
Buna ziua,
Cautiunea s-a platit pentru suspendarea executarii silite a obligatiei de "A face", reclamantul nu are de luat bani, doar minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)