avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garant ipotecar - ce inseamna de fapt? In ce conditii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garant ipotecar - ce inseamna de fapt? In ce conditii se anuleaza acest "statut"?

Buna ziua.

Am inteles de la unul dintre consilierii de credite ca in contractul de credit, sotul/sotia celui/celei care contracteaza un credit, "primeste" prin lege statutul de garant ipotecar. Nu este la alegere, asa impune legea. Este adevarat?

Ce presupune acest lucru?

Cum se poate anula aceasta pozitie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Silvia Monica , utilizator 20:01, 7 Septembrie 2012
:) Multumesc din suflet pentru lamuriri. Peste atatea fraze am trecut fara sa fiu atenta la detalii, drept pentru care am gresit si m-au costat greselile destul de scump, incat acum intreb de atatea ori pana inteleg.

Scuze daca am insista prea mult.

O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ... ClaudiuNicola ClaudiuNicola Buna ziua, Cum se mai poate iesi ca si coplatitor dintr-un credit ipotecar dupa divort? Avand in vedere ca actele de proprietate sunt modificate si eu nu ... (vezi toată discuția)
In caz de divort pitik123 pitik123 buna ziua.... am si eu o mare dilema: in cazul unui divort cine plateste credul existent pe numele socrului meu(decetat) si coplatitor sotia mea..... creditul ... (vezi toată discuția)