Buna ziua ,
am si eu o intrebare pentru dumneavoastra si anume : acum aprox. 1 an jumate am cumparat o mobila completa pe care din lipsa de spatiu am depozitat-o in locuinta fiicei mele iar ulterior am consimtit sa-i ramana ei , mobila fiind cumparata de mine personal in rate . Acum ceva vreme ( aprox 1 luna ) am fost anuntat de catre cativa vecini ai ficei mele ( care este plecata in Italia cu tot cu sotul si fetita ) cum ca , cumnatul ei a spart usa camerei lor ( fata locuieste cu sotul si fica intr-un apartament de 2 camere impreuna cu fratele sotului ei , unul avand o camera , celalalt alta camera iar bucataria si baia o folosesc in comun ) si a furat salteaua de pe pat plus alte bunuri din camera ( o bratara aur a fetei , haine , diverse obiecte ) . Am mers la postul de politie si am reclamat furtul iar un domn comisar de acolo nu mi-a luat in consideratie reclamatia pe motiv ca nu mi-a fost mie sparta locuinta , ci fetei mele . Nu a luat in considerare nici faptul ca sunt proprietarul de drept a unor bunuri furate , dovedit cu actele de cumparare . acum stau si ma intreb : a abuzat acel lucrator de politie de nestiinta mea sau chiar asa stau lucrurile , gasesti hotul , il reclami iar politia nu se implica ? Va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta sa deslusesc aceasta enigma ! Tot respectul !
Ar fi necesar ca fiica dvs. să vă trimită o procură prin care să vă împuternicească să depuneţi plângerea în numele ei , procura urmând a fi ataşată plângerii. Plângerea penală , fie ea şi prealabilă, fiindcă , cred că avem un caz de furt pe art. 210 cod penal, se depune personal sau prin mandatar, cu procură specială , autentică. Să vă grăbiţi, fiindcă termenul pentru depunerea plângerii penale prealabile este de 2 luni.
Distrugere bun comun
mdgeorge
Sunt divortat de 2 ani. Nu a fost introdus partaj, asa ca am bunuri comune un apartament de 3 camere mobilat si utilat complet. Acum 4 luni fosta mea sotie a ... (vezi toată discuția)