avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din locuinta prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din locuinta prin efractie

Buna ziua ,
am si eu o intrebare pentru dumneavoastra si anume : acum aprox. 1 an jumate am cumparat o mobila completa pe care din lipsa de spatiu am depozitat-o in locuinta fiicei mele iar ulterior am consimtit sa-i ramana ei , mobila fiind cumparata de mine personal in rate . Acum ceva vreme ( aprox 1 luna ) am fost anuntat de catre cativa vecini ai ficei mele ( care este plecata in Italia cu tot cu sotul si fetita ) cum ca , cumnatul ei a spart usa camerei lor ( fata locuieste cu sotul si fica intr-un apartament de 2 camere impreuna cu fratele sotului ei , unul avand o camera , celalalt alta camera iar bucataria si baia o folosesc in comun ) si a furat salteaua de pe pat plus alte bunuri din camera ( o bratara aur a fetei , haine , diverse obiecte ) . Am mers la postul de politie si am reclamat furtul iar un domn comisar de acolo nu mi-a luat in consideratie reclamatia pe motiv ca nu mi-a fost mie sparta locuinta , ci fetei mele . Nu a luat in considerare nici faptul ca sunt proprietarul de drept a unor bunuri furate , dovedit cu actele de cumparare . acum stau si ma intreb : a abuzat acel lucrator de politie de nestiinta mea sau chiar asa stau lucrurile , gasesti hotul , il reclami iar politia nu se implica ? Va multumesc tuturor celor care ma puteti ajuta sa deslusesc aceasta enigma ! Tot respectul !
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 18:38, 6 Septembrie 2012
Ar fi necesar ca fiica dvs. să vă trimită o procură prin care să vă împuternicească să depuneţi plângerea în numele ei , procura urmând a fi ataşată plângerii. Plângerea penală , fie ea şi prealabilă, fiindcă , cred că avem un caz de furt pe art. 210 cod penal, se depune personal sau prin mandatar, cu procură specială , autentică. Să vă grăbiţi, fiindcă termenul pentru depunerea plângerii penale prealabile este de 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vorba de furt intre soti???? ionutgcalin ionutgcalin am si eu o problema cu fosta sotie..momentan suntem in partaj..ea locuieste in apartamentul bun comun..se foloseste de toate bunurile din casa..eu am plecat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...parte vatamata giorgy giorgy sunt parte vatamata in proces cu ex sot si am fost citata in instanta,in dosar penal-lovire si violente art.180 alin 2 indice 1 cod penal.la prima citatie ... (vezi toată discuția)
Distrugere bun comun mdgeorge mdgeorge Sunt divortat de 2 ani. Nu a fost introdus partaj, asa ca am bunuri comune un apartament de 3 camere mobilat si utilat complet. Acum 4 luni fosta mea sotie a ... (vezi toată discuția)