avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intelegere cu executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intelegere cu executorul judecatoresc

Am semnat ca si coplatitor la un credit de-al sotului. Intre timp am divortat, el nu a mai platit creditul si acum este executat pe salariu. Eu nu mai sunt in tara dar am bunavointa sa ajung la o intelegere si sa platesc jumatate din credit. Noi am avut un divort amiabil deci nu exista partaj.

Executorul mi-a promis ca daca platesc jumatate el imi face un act prin care ma scuteste de orice obligatie asupra jumatatii sotului. Am intrebat daca actul acesta va fi in fata unui notar si mi-a spus ca atat avocatul, executorul cat si notarul au aceeasi putere de semnatura si ca actul semnat de el va fi asigurarea ca nu ma vor mai deranja niciodata nici el nici nimeni si nu ma imi va mai urmari nimeni bunurile.

Pare om bun dar nu imi dispare indoiala din suflet ca actul ce mi-l va semna el va avea putere sa ma apere de vitoare urmariri. Sa am incredere?
Ar fi bine sa mergi la executor insotita de un avocat pentgru a studia dosarul si a asista la semnarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau sa fiu in calitate de coplatitor iuly-iuliana iuly-iuliana am divortat de 2 ani jumatate. la partaj eu am luat casa iar fostul sot bani de pe jumatate din casa si a preluat creditul auto, eu avand calitatea de ... (vezi toată discuția)
Contract de nevoi personale Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am si eu o intrebare : am divortat de 2 ani iar in timpul casniciei noastre fostul meu sot a contractat un imprumut pentru nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Procura alinatug alinatug Buna ziua. Sotul meu este plecat din tara si va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am un credit bancar, unde amandoi avem ... (vezi toată discuția)