avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara!Sora mea a fost calcata pe trecerea de pietoni de un individ.... a stat in spital desfigurata,operatii, a urmat procesul in urma caruia acest individ trebuie sa ii dea niste bani.Acesta nu are nimic pe numele lui sau daca a avut nu mai are acum .Are sotie si copil minor.
Cine si cum il obliga sa ii dea banii?
Daca sora merge la executorul judecatoresc ce ii poate face acesta daca respectivul nu are nimic pe numele lui si nici nu munceste ?V-a sta linistit sau il poate trimite la inchisoare?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 20:07, 6 Septembrie 2012
Cu regret exista numeroase situatii in care desi exista titlu executoriu,creditorul nu poate sa il materializeze,ca urmare a unor situatii reale de stare de insolvabilitate sau aceasta stare este invocata in urma unor acte/actiuni frauduloase exercitate intentionat si premeditat de catre debitori
In cursul procesului ar fi trebuit sa fie chemata ca parte in proces si firma care a emis asigurarea RCA. Firma platea despagubirile, constand in rambursarea cheltuielilor cu spitalizarea, ingrijiri medicale, precum si daune morale.
Suma era consistenta si putea asigura fara grija recuperarea medicalo-psihologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni VasileG VasileG Buna ziua. In data de 20.06.2011 am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni.Ma aflam pe un drum cu 3 benzi pe sens,eu eram pe cea din mijloc,la trecerea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mortal in franta teiu teiu In urma unui accident mortal in Franta, tatal meu a decedat, iar bunica in stare grava a fost internata la spital in Franta. Masina distrusa aproape in ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni cu victima care era sub influenta alcoolului - impacare sau judecata ? alexandrudavid alexandrudavid Buna seara! Pe data de 31 dec 2013 am fost implicat intr-un accident rutier cu victima pe trecerea de pietoni. Victima era in stare avansata de ebrietate si ... (vezi toată discuția)