avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recurs investire bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recurs investire bilet la ordin

Buna ziua!
Instanta de judecata a admis cererea formulata si a dispus investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin. Hotararea s-a dat cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Intrebarea mea este urmatoarea: Pot apela la un executor judecatoresc pentru a demara executarea silita inainte de expirarea celor 15 zile pentru recurs? In cazul in care debitorul va face recurs in termen, acesta suspenda executarea?
Va multumesc!
Da puteti deoarece hotararea este executorie. Daca debitorul face recurs trebuie sa solicite suspendarea punerii in executare a hotararii pronuntate si instanta poate sa admita sau sa respinga cererea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare climescumarian climescumarian contestatia in anulare depusa in termenul de 15 zile la Curtea de apel ,anuleaza executarea unei hotarari care este investita cu formula executorie ? (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie alina_vi alina_vi Am solicitat judecatoriei sector 5 investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin. Aceasta mi-a admis actiunea pronuntand o incheiere in 22.07.2009 ... (vezi toată discuția)