Este adevarat ca, daca ai absolvit facultatea, si timp de cinci ani dupa,nu ti-ai gasit de munca, conform diplomei obtinute, aceasta nu mai este valaila?
O diploma valabila, legal luata, nu-si pierde valabilitatea, este perfect legala si "functionala" pana la moarte, indiferent daca ai prestat 20 de ani de munca sau 0 zile....
Am depasit de mult 18 ani, dar au trecut deja doi ani de cand am terminat si master-ul si tot nu am reusit sa-mi gasesc un job conform studiilor.Am auzit zvonuri ca dupa cinci ani,daca nu profesezi in domeniul respectiv diploma ar fi egala cu zero si mi-e teama. Oricum,multumesc frumos pentru raspuns.
Cine v-a dat aceste zvonuri nu a precizat si legea care spune ca dupa absolvire facultate,daca in 5 ani nu isi gaseste un job in domeniul .....diploma nu va mai avea valabilitate?
Nu a precizat nici o lege,dar va imaginati, fiind economista (respectiva persoana) in cadrul unui compartiment RU, e si cazul sa intri in panica, e vorba de atata munca, timp si bani.
nu va faceti griji absolut deloc. indiferent de domeniu, orice diploma obtinuta ca urmare a promovarii unui examen este fara termen de valabilitate (diploma de bac, licenta, masterat, doctorat, etc.).