avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de licenta

Este adevarat ca, daca ai absolvit facultatea, si timp de cinci ani dupa,nu ti-ai gasit de munca, conform diplomei obtinute, aceasta nu mai este valaila?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:39, 7 Septembrie 2012
O diploma valabila, legal luata, nu-si pierde valabilitatea, este perfect legala si "functionala" pana la moarte, indiferent daca ai prestat 20 de ani de munca sau 0 zile....
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
Ares-3, moderator
Am depasit de mult 18 ani, dar au trecut deja doi ani de cand am terminat si master-ul si tot nu am reusit sa-mi gasesc un job conform studiilor.Am auzit zvonuri ca dupa cinci ani,daca nu profesezi in domeniul respectiv diploma ar fi egala cu zero si mi-e teama. Oricum,multumesc frumos pentru raspuns.
Cine v-a dat aceste zvonuri nu a precizat si legea care spune ca dupa absolvire facultate,daca in 5 ani nu isi gaseste un job in domeniul .....diploma nu va mai avea valabilitate?
Nu a precizat nici o lege,dar va imaginati, fiind economista (respectiva persoana) in cadrul unui compartiment RU, e si cazul sa intri in panica, e vorba de atata munca, timp si bani.
nu va faceti griji absolut deloc. indiferent de domeniu, orice diploma obtinuta ca urmare a promovarii unui examen este fara termen de valabilitate (diploma de bac, licenta, masterat, doctorat, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de inginer doar cu masterat? JustAsking JustAsking Bună ziua! Pot avea titlul de inginer dacă mă înscriu doar la un masterat în acest domeniu, fără să fac și cei 4 ani de licență? Menționez că am ... (vezi toată discuția)
Valabiliate diploma de licenta Adeee3 Adeee3 Buna. Am o intrebare: recent am auzit o discutie intre 2 cadre didactice care spuneau ca valabiliatea diplomei de licenta este de 5 ani in caz de ... (vezi toată discuția)
Infiintare sepp MarinFlorinAlexandru MarinFlorinAlexandru Buna ziua, Sunt absolvent al unei facultati economice si as dori sa urmez un master in domeniul ştiinţelor inginereşti ca pe viitor sa pot infiinta un ... (vezi toată discuția)