avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea medicului de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea medicului de familie

Doresc sa-mi schimb medicul de familie care apartine de OPSNAJ,cu un altul ce apartine de CASMB.Tin sa mentionez ca la servici am cartea de munca din ian 2009,cu o intrerupere de 4luni in 2010.De ce acte am nevoie pt a-mi schimba medicul?Trebuie cumva sa fac dovada ca am platit sanatatea pe ultimii 5ani?
Daca este adevarat nu prea pot pt k trebuie sa mai dau niste bani din mana pt un an si ceva,ceea ce nu-mi convine.Cine ma poate lamuri???
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 07:38, 20 Ianuarie 2013
Acum am vazut ca s-a intervenit peste intrebarea initiala si toate detaliile apartineau altei persoane, ati sunat la Bucuresti sa intrebati daca exista si o Casa teritoriala Opsnaj pe langa d-voastra?
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma transfer de la casa opsnaj la cjas? iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu daca ma pot muta de la casaopsnaj la alta casa de asigurari. (vezi toată discuția)
Opsnaj noidoi noidoi Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate in concediu crestere copil Mira_A Mira_A buna ziua, am avut calitatea de asgurat la Casa Opsnaj, avand un contract cu casa semnat de angajator in acest sens, pana sa intru in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)