buna ziua,
am avut calitatea de asgurat la Casa Opsnaj, avand un contract cu casa semnat de angajator in acest sens, pana sa intru in concediu crestere copil pentru doi ani. conform contractului trebuie sa informez medicul de familie sau casa cum ca am schimbat angajatorul. Eu am beneficiat de consultatii, retete compensae din partea medicului de familie pe timpul CCC, pot presupune ca a anuntat dumnealui Casa Opsnaj despre schimbarea angajatorului?
daca in momentul acesta ma imbolnavesc si am nevoie pentru a nu plati vreo spitalizare de adeverinta de la casa de sanatate galati, figurez ca am platit contributie timp de acesti doi ani sau trebuie sa platesc din buzunar contributiile neplatite ale angajatorilor asa cum mi s-a mai intamplat?
Care sunt pasii pentru a reglementa aceasta problema?
Mentionez ca acum , dupa doi ani de CCC sunt somer neindemnizat, adica nu am venituri si fac demersuri pentru dobandi calitatea de coasigurat.
Va multumesc!
Coasigurat
mariamaia
Sotul a fost angajat pana pe data de 01.12.2010 sotia era trecuta in intretinere deci avea calitatea de coasigurat . De la 1 dec 2010 sotul este somer , sotia ... (vezi toată discuția)