sotul meu a primit printr-un program anl, mai demult, un teren pe care a construit fundatia unei case si o parte din pereti. eu nu l-am cunoscut pe acea vreme si evident nu am contribuit la aceste costuri. acum vrea sa o construiasca mai departe si sa o intabuleze, dar sustine ca eu nu voi avea niciun drept acolo. eu as dori sa luam ceva impreuna ca sa nu ma trezesc data afara, dar el nu vrea, vrea sa-si termine casa. eu in conditiile astea nu prea as baga banii acolo, mai ales ca sunt si bani de la fratele lui, fara dovada, dar sunt, si acela va dori sa se impuna in constructia casei. as dori sa va intreb, in aceste conditii, in care casa va fi intabulata in perioada casniciei, si se va vedea ca s-a construit o parte din ea in timpul casniciei eu chiar nu primesc nimic?
da, sunt casatorita, dar nu am cea mai reusita casnicie, insa vreau sa mai incerc. e posibil ca mutarea la casa noastra sa fie benefica pentru noi, dar in acelasi timp nu am aceasta certitudine. as dori sa ma mul la casa, dar pt ca nu am 100% siguranta ramanerii impreuna vreau sa ma asigur cat de cat. iar facturi nu vrea, vrea sa faca totul la negru, deci de aici nu voi obtine dovezi.
Partaj divort
ancamaia
Buna ziua,
Sunt casatorita de 10 ani si am 2 copii minori.De cand ne-am casatorit locuim in casa mamei mele,iar in timpul casatoriei am construit o casa in ... (vezi toată discuția)