avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare urgenta!
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare urgenta!

buna ziua.tatal meu a facut niste imprumuturi si fiind pensionar de boala gradul 3 nu si-a mai permis sa plateasca ratele deoarece si mama a ramas fara serviciu si acum este pesionara gradul 2.se poate face executare silita avnd in vedere ca nu sunt credite ipotecare si noi nu avem o locuinta a noastra,stam in chirie.tata are o pensie de 876lei din care are popriri de 632lei si mama 1260 si popriri de 870lei.tot primim somatii cu executari silite de la diverse banci noi am facut dovada prin acte ca suntem in imposibilitate de plata dar degeaba.va rog un raspuns cat mai urgent

:((
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:44, 11 Septembrie 2012
Din profilului dvs. de utilizator inteleg ca aveti un job, care se pare ca nu este suficient pentru a va ajuta parintii cu bani.
Probabil ca din imprumuturile facute de catre parintii dvs., o parte din bani au ajuns in folosinta dvs., bani pe care nu i-ati utilizat eficient si au generat pierderi masive pentru familia dvs.
Va trebui sa cautati un job suplimentar, sa va mariti veniturile pentru a putea plati ratele la timp.
Din pacate, situatia dvs. nu este deloc roza. O data ajunsi in instanta se poate intampla orice pentru ca bancile sa-si recupereze banii. Girantii vor fi serios afectati. Se va pune poprire pe orice bun mobil (cu executare silita), al parintilor/ girantilor/ posibil copiilor (adica dvs.) care se poate vinde si recupera niste bani.
Un ultim sfat: sa nu va imprumutati la camatari.
cum adica domnule vreti sa spuneti ca mi i-au dat mie toti banii ce i-au luat de la banci??nuuuuuu pur si simplu au fost inconstienti.cu toate astea eu vreau sa ii ajut tocmai de aceea stau impreuna cu logodnicul meu cu ei,ca sa ii putem ajuta.ar fi chiar aiurea sa imi mai iau eu un job,cel ce il am ma termina.va multumesc frumos,fara suparare citatul dvs s-ar putea sa ii deranjeze pe multi,nu va credeti dvs cel mai destept doar pt ca unii oameni disperati apeleaza la dvs.o seara buna
Am vrut sa va ajut cu un sfat, asa cum am crezut eu ca este posibil.
Am mentionat ca posibilitate si cheltuirea de catre dvs. a unei anume sume de bani, fara a va invinui in vreun fel. Daca aceasta posibilitate a fost presupusa gresit de mine, ma bucur ca este asa. Ma bucur si pentru mine, ca nu m-ati facut pe mine responsabil de situatia in care se afla familia dvs. si dvs. personal.
Nu am vrut sa va sperii in niciun fel, dar se pare ca sfaturile mele au fost corecte atata timp cat nu ati primit altele de la alti consultanti/ utilizatori din forum.
Pe viitor voi incerca sa nu mai dau niciun fel de sfaturi pentru utilizatori din forum care se supara la presupuneri facute de cei care participa la discutie (cel care a deschis discutia nefacand precizari complete asupra situatiei in care se afla), in definitiv si la urma urmei este problema familiei dvs. si a dvs.personal, care va trebui sa o rezolvati.
Inconstienta nu poate fi o calitate a niciunui individ, ci un defect al carui efect poate fi atenuat numai daca acest lucru este posibil in mod legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe salariu LintoiuVasile LintoiuVasile Buna ziua. As dori si eu un raspuns (sfat) la problema urmatoare. Mama mea in urma cu 8 ani, si mai inainte, a facut niste imprumuturi care i-au fost ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spunti cum se procedeaza in cazul in care imprumutantul unui credit de nevoi personale nu mai plateste ratele avand venit din ... (vezi toată discuția)
Banca Ciupitu Ionel Ciupitu Ionel mau somat ca ma da in instanta ca nam platit bancile eu nu am nici o proprietate pe numele meu ce sar intampla cu mine? (vezi toată discuția)