avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj Italia

Am lucrat 2 ani in Italia. Am intrat in somaj, iar in luna a 7 din somanj m-am reangajat. Voi mai primi restul lunilor de somaj sau o alta indemnizatie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra021988 , utilizator 16:40, 9 Septembrie 2012
Pai din moment ce ati inceput lucrul este clar ca nu veti mai primi restul de bani

1. Banuiesc ca primiti indemnizatie de somaj din Romania.

2. Ce fel de contract individual de munca (CIM) ati incheiat:
- pe perioada nedeterminata?
- pe perioada determinata (cate luni)?
contractul a fost pe perioada nedeterminata. Sa incheiat din cauza neplatii de catre angajator. Somajul este dat de catre cei din Italia
Daca indemnizatia de somaj este platita de autoritatile italiene atunci intrebati acolo, la institutia de unde ati primit indemnizatia.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj simaalex simaalex Un prieten bun a lucrat pana anul trecut apoi a intrat in somaj timp de trei luni, dupa care a fost reangajat la aceasi firma care a primit comunzi, timp de 9 ... (vezi toată discuția)
Continuare somaj dupa o scurta angajare getad getad Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: am lucrat 31 ani, dupa care am intrat in somaj 1 an, timp in care a aparut o ... (vezi toată discuția)
30% dupa somaj Luluemy Luluemy Buna Ziua!Ma poate ajuta si pe mine va rog!Din 1 iulie am intrat in somaj-pe o paerioda de 1 an-iar din 1 septembrie sunt reangajata pe perioada ... (vezi toată discuția)