In anul 2008 am cumparat un logan in leasing, l-am tinut 2 ani,pana in 2010! in toamna lui 2010 mi-a fost luat de o firma de recuperare iar in primavara lui 2012,prin luna aprilie mi-a venit acasa o scrisoare,deci dupa 2 ani de zile ca am de platit peste 10.000 de euro catre acea firma! Masina a costat in 2008 aproximativ 8500 de euro,iar eu am platit pana in 2010 cam 4500 de euro! Sunt intr-o situatie dificila......am pierdut si masina,banii nu mai vorbesc,plus ca am acum de platit o suma mai mare decat valoarea masinii..........si pentru ce? pentru nimic,ca masina nu o mai am din 2010! E corect? Ce mi se poate intampla daca nu le platesc? Nu am nici un fel de bunuri pe numele meu,doar salariu.......care si acela e poprit in proportie de 80% pentru ca am pensie alimentara,limita de card plus alte doua rate,din care una in franci elvetieni........ Deci,la ce sa ma astept pe viitor? Va multumesc anticipat!
Mergeti la firma de leasing si reglati problema , in mod normal nu mai trebuia sa achitati nimic dupa ridicarea masinii,
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Credit auto
amy_miha_ela
Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Leasing
amol
am avut un contract de leasing pentru un logan din anul 2008.in urma neplatii ratelor contractul a fost reziliat si masina a fost ridicata in anul 2009.acum ... (vezi toată discuția)