avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este posibil sa fac o a 2 firma pe acelasi nume ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este posibil sa fac o a 2 firma pe acelasi nume respectiv cu acelasi administrator,cu sediu social diferit .

Am o firma mica de constructii dar care se afla intro situatie juridica foarte grea si anume multe datorii , procese prin care ni se cere sa platim... si trebuie sa platim !.Vreau sa stiu daca pot sa imi fac o a2-a societate comerciala ,SC..... SRL , administrator fiind tot eu .Firma mi-a ramas in administrare cu tot cu probleme dupa ce m-am despartit de asociatul meu .Imi trebuie o solutie sa continui sa fac bani in continuare altfel nu stiu ce se va intampla daca nu imi platesc datoriile ......Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreeapreda , utilizator 10:21, 8 Septembrie 2012
Nu pot exista 2 societati functionale cu aceeasi denumire si nu puteti avea calitatea de asociat unic in mai multe societati. In rest, cam oorice combinatie este posibila.
multumesc pentru raspuns...pentru restul combinatiilor imi trebuie sfatul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Neagu Cristian Neagu Cristian Buna seara.A s dorii sa preiau o afacere mai explicit o firma cu datorii si doresc si eu sa stiu daca pot sa preiau acea firma tinandu-se seama ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Sc in denumire firma si bilant debutant2013 debutant2013 Buna ziua, 1. in actul constitutiv al firmei este specificat ca asociatul unic a constituit o societate comerciala cu denumirea ``ABC SRL``. Cum este corect ... (vezi toată discuția)
Plati somaj ,pensii si cas MARY C MARY C sant asociat unic la o societate comerciala si nu mi-am inregistrat cartea de munca sant obligata sa o fac?daca da,platesc din urma?sc-ul il am din 2008 si ... (vezi toată discuția)