avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mai scap de executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Mai scap de executare?

Am o executare silita obtinuta de banca unde nu am mai platit creditul de nevoi personale si faza este ca eu nu am absolut niciun venit si nimic in propietate. Intrebarea mea este, distinsi sfatuitori, expira vreodata aceasta executare, se prescrie sau ia vreo alta forma?? Pana acum nu s-a recuperat absolut niciun ban din datorie. Recunosc, sunt de rea vointa!
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:24, 9 Septembrie 2012
Candva poate veti fi salariat sau va pica o mostenire.
Se prea poate ca respectivul creditor sa nu aiba de unde recupera cat datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)