avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort...copil minor...infidelitate si violenta fizica ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort...copil minor...infidelitate si violenta fizica si verbala repetata

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema :
Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 2 ani. Acum 2 saptamani sotul meu a parasit domiciliul si copilul (nu am absolut nici un mail sau mesaj in care el sa intrebe macar ce face copilul) si am descoperit pe istoricul lui pe web ca toata ziua la serviciu intra pe site-uri de matrimoniale. Cum am descoperit ....el s-a logat de la mine din calculator pe contul de gmail (pe google) si cand am vrut sa intru pe google am vazut ca m-am logat pe contul lui. i-am vazut contul si am descoperit cu cea mai mare dezamagire in suflet ca are istoricul activat (nu am stiut pana ieri ca poti vedea istoricul asa).
Si m-am uitat pe istoricul lui si am descoperit tot ce facea el la munca, cauta doamne pe site-uri de matrimoniale, trimitea felicitari de dragoste (mie nu mi-a trimis absolut niciuna) intra pe site-uri xxx....
Eu aveam banuieli ca ma inseala dar nu aveam dovezi. Problema este ca de cate ori il acuzam ca este infidel ma lovea, imi vorbea foarte urat si acum invoca faptul ca el ne-a parasit pe motiv ca nu mai suporta gelozia mea nefondata.
Nu am scos niciodata certificate medico legale pentru ca am sperat ca intr-o zi o sa isi revina si nu imi imaginam ca el chiar este infidel. Din contra ajunsesem sa ma acuz singura ca sunt geloasa fara motiv. Singura dovada ca el ma lovea este marturisirea lui intr-o discutie a noastra pe messenger cand el nu era in tara. Tot acolo imi adresa cuvinte foarte urate.....
Intrebarea mea este...ma pot folosi de acest istoric al lui pe internet pentru a dovedi infidelitatea? Cum trebuie sa procedez? Stiu ca exista riscul sa fiu acuzata de violarea corespondentei dar atata timp cat el imi spunea pe mess ca "recunosc ca te-am lovit, stiu ca nu meritai dar ma scoteai din minti cand ma acuzai degeaba, pentru ca eu sunt fidel si am niste principii" .....e clar ca singura dovada este acest istoric. Trebuie sa existe vreo forma legala care sa ma protejeze de aceste acuzatii in conditiile in care eu chiar incasam bataie degeaba.
Va rog frumos sa ma ajutati pentru ca nu vreau sa scape asa si m-am saturat ca toata lumea sa ma judece pe mine iar el sa fie victima. Nu ma judecati ca am suportat toate astea, le-am facut (cu toate ca stiu ca este gresit) pentru a nu creste si copilul meu fara tata asa cum am crescut si eu si sotul meu. (tatal meu a murit iar sotul meu a fost parasit de tatal lui cand era mic).

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:34, 9 Septembrie 2012
Mda, am inteles tot ce spuneti si va inteleg in totalitate....intr-adevar la prima vedere sunt lucruri minore, dar cand vezi atatea lucruri....gen vorbeste cu orele la telefon cu fostele iar acestea ma jignesc trimitandu-mi mesaje urate, am fost lovita si jignita de multe ori...problema este ca vazand istoricul lui pe internet si o discutie cu un prieten al lui am aflat ca el de fapt planuia sa gaseasca o doamna sa-l sponsorizeze si apoi sa se desparta de mine. Cred ca cel mai bine imi angajez avocat , ii prezint toate probleme si asa vom hotara ce e mai bine. Sunt multe de povestit, iar eu am detaliat pe scurt doar anumite aspecte.

Cred ca un alt aspect important este ca azi e ziua copilului lui o cheama Maria pe fetita noastra, iar el nici macar un mesaj nu a dat...de telefon nici nu mai spun.

Mi se pare oricum absurd faptul ca nu pot dovedi ce fel de om este folosindu-ma de lucrurile aflate prin "violarea corespondentei" si imi e scarba ca traim intr-o tara in care singura pedepsita pot fi eu ca am violat corespondenta si nu el ca marturisea sau premedita anumite lucruri mai grave. Poate daca ma lasa fara suflare pe jos atunci se putea dovedi violenta lui. Ar trebui sa fie mai dure legile in tara noastra si sa se ia mai multe probe in calcul.
Cum spuneam in Romania mori cu dreptatea in mana!

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

O zi buna va doresc!
Doamna Daniela,
Sa nu va imaginati ca pe judecatori ii intereseaza dovezile dumneavoastra. Sunt insensibili si superficiali. Judecata , la noi, nu este ca in filmele americane, cand se analizeaza fiecare proba, se studiaza fiecare declaratie si urmeaza happy end
Aici, in fata judecatorului, vorbesti 5 minute, vorbeste si celalalt 5 minute, apoi altul la rand!!! Un judecator, are in jur de 30 de cazuri intr-o sedinta. Poate primesti ce ai cerut, poate nu, este o chestie de noroc, nu de probe.
Am inteles, pe mine ma intereseaza sa nu imi ia copilul si daca va avea macar bunul simt doar sa il viziteze nu sa il ia sa plece cine stie unde cu el.Din cauza aceasta ma chinui sa demonstrez ca are un caracter jegos.

Atata tot!

Multumesc pentru raspunsuri!

O zi buna!
Copilul va avea dreptul sa il ia, daca isi va angaja avocat, insa il va aduce inapoi dupa cca 2 zile.
Mai depinde si de varsta copilului si de multe alte lucruri.

Insa copilul va ramane cu dvs. in sensul ca ca locui cu dvs. si nu cu el.
Copilul are 2 ani si 3 luni si e fetita si sincer mi s-ar parea absurd sa il ia avand in vedere ca atunci cand a parasit domiciliul copilul era bolnav si nici macar nu a sunat sa vada daca s-a facut bine.
as putea avea incredere sa il las cu el, in conditiile in care nici macar nu stie ce mananca copilul lui?
Deja mi s-ar parea bataie de joc...plus ca a trimis clar un mail in care a spus ca vrea doar sa vada copilul macar o data pe luna de la distanta.
Chiar merita omul asta sa fie numit tata si sa ia copilul 2 zile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
ContSters137674, utilizator

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)
Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba tati_sorin2000 tati_sorin2000 pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste ... (vezi toată discuția)
Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)