avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediul medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediul medical

va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza salariul in cazul concediului medical ,procentul de 75% se da din net sau brut.[am 1200 net] cat ar fi trebuit sa primesc pe medical.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:36, 9 Septembrie 2012
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical,se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare.Ca zile baza de calcul se iau zilele lucratoare din cele 6 luni.Media zilnica rezultata se inmulteste cu nr.de zile lucratoare de concediu medical,in situatia in care pentru codul indemnizatiei,
mentionat pe certicatatul de concediu medical,se plateste 100 %.
Indemnizatia pentru concediu medical se calculeaza avnd in vedere venitul brut si se si impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculator concediu maternitate cimpeanu_dd cimpeanu_dd Buna ziua, As dori sa ma lamuriti si pe mine, va rog cum se calculeaza concediul pentru maternitate. Din cate am aflat eu nu se impoziteaza salariul (doar ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - calcul andreiszabou andreiszabou As dori si eu sa stiu va rog cum se calculeaza concediul medical . Am salarul pe contractul de munca 1200 Brut , iar concediu medical iau 100 %. ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb, urmatoarele lucruri: -daca cm risc maternal se calculeaza ca 75% din media ultimelor 6 luni din ultimele 12 luni l - cm ... (vezi toată discuția)