am 2 rate bancare ,care an 2010 am fost an somaj si nu am putut sa mai platesc dar am fost la banci leam dat tot ce mi-au cerut an legatura cu somajul ,si nu ma ajutat cu nimic.acum ami face opriri din salariu , o data la firma si odata la banca care mi-a blocat contul ,vreau sa stiu daca e legal acest lucru sa opreasca dintrun salariu de 530 doua banci cate 30 la suta fiecare.va multumesc.
sa inteleg ca salariul net este de 530 lei?
(2)Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiaşi sume, urmărirea nu poate depăşi 1/2 din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creanţelor, în afară de cazul în care legea prevede altfel.
atunci nu trebuie sa vi se opreasca mai mult de 265 lei
in prezent vi se opreste cate 353 lei
da antradevar ,pentru o banca mi-se opreste la firma ,iar pentru a doua se opreste din contul care la blocat .adica am un card facut de firma cre eu nu am stiut ,ne-am trezit sa ne ducem sa scoatem bani di cont si cand colo contul blocat de a doua banca .
Poprire pe salariu
Micky87
Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac?
Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)