avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de buletin si incheiere contract ptr.un stik ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de buletin si incheiere contract ptr.un stik internet cu semnatura falsa

buna seara.Am un fiu vitreg.In urma cu 2 ani acesta mia furat buletinul si a intocmit un contract pentru un stik internet pe numele meu fara ca eu sa stiu.Acestala folosit 2 ani dindu-mil acum recent,Am depus plingere penala la politie si cu contractul semnat de el,dar aproape de 1 luna nu a miscatnimeni nimic. 2. In seara cind mi la adus acest stik a sarit lamine sa ma bata si a inceput sa ma ameninte ca imi rupe gitul si ca sa ma uit pe unde merg ca sar putea sa ma calcecu masina,am chemat politia si la amendat.Aceasta persoana este periculoasa.Rog sa-mi comunice si mie cineva ce trebuie sa fac ca sal bag la puscarie,si rog cineva care cunoaste sa-mi spuna toate articolele cu care il pot infunda ,catare mie frica mie si sotiei ca politia nu face nimic si sa vedem ce articole sint pentru a sti daca incearca politia sa faca vreo manevra.Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:21, 9 Septembrie 2012
Daca va avea atitudine cuvincioasa in fata procurorului tare prevad o amenda de max 500 lei, mai ales ca poate afirma ca dvs. i-ati dat buletinul pt. acel contract. De asemenea se va lua in considerare ca nu a putut realiza fapta decat cu complicitatea vanzatorului, deoarece banuiesc ca exista o diferenta de varsta evidenta intre a dvs. si a fiului dvs. Din acest motiv vedeti ca are sa-l trageti si pe vanzator in complicitate, si s-ar putea ca el sa raspunda cel mai serioas, deoarece "trebuia sa se uite la diferenta de varsta, ca nu corespunde fotografia,etc".

Puteti cere o expertiza a scrisului/semnaturii, cheltuielile judiciare se vor retine in sarcina celor doi.... dar pe vanzator il vor vedea ca pe cel rau. De ce? Procurorul va gandi "mah asta 2 ani nu stia? baiatul avea sticul? si dintr-o data dupa 2 ani isi aduce aminte ?" se va gandi doar ca dvs. vreti sa va razbunati pe el si uite asa se explica ca el are dosar penal. Abonamentul cine il platea? dvs.? nu ati constatat probleme timp de 2 ani si ati platit in mod tacit?


Articolele ar putea fi:
-furt
-fals sub semnatura privata
-fals in acte

Politia nu va face manevre, dar daca va fi cineva pedepsit vanzatorul va fi peste masura.

Am mai vazut spete aici pe site,si vanzatorul a raspuns cel mai rau ... faptasul (care furase buletinul lui bunicasa) nu a primit nici macar U.P.

Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
xuser, utilizator
Nu este asa,.2 ani de zile nu am stiut nimic,deoarece nu ilavea in casa ca sal vad,iar eu cind amfacut abonamentul la [editat]a fost facut pe cablu tv telefonie fixa internet cablu, iar pe factura scrie telefonie mobila si apoi internet cablu, apoi la o perioada de aproximativ un an a venit un reprezentatnt lausa mea de la firma si mia zis ca pot beneficia de un telefon mobil in aceasi retea rcs gratuit deoarece am abonamentul pe pachet,acel telefon mi la iminat personal.Pe si telefonul mobil la luat din casa cit timp am fost plecat in provincie si cind am revenit la domiciliu am vazut lipsa lipsa lui,cind lam sunat pe mobil nu mai raspundea,sunindul pe alt telefon mia zis ca telefonul ia fost furat,amanuntat firma rcs rds (nu mai retin minte ca afosyt pierdut sau furat)si sa blocheze cartelaAsta se intimpla acum 2 ani de zile.De atunci ma minte ca-mi da bani sal achit la reprezentanta,ba ca nu are bani,ma tot dus cu presul
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
pot sa fac ceva si in legatura cu acest telefon ,,statean si ma gindeam daca nu este mai bine sa depun la tribunal plimgere impotriva lui pentru ce a facut cu stikul si cu telefonul,Dac poate cineva sa-mi spuna ce modalitate si ce articole trebuie sa formulez,pentru ca ,daca politia ilamendeaza cu maxim 500 lei nu am facut nimic,si eu ma aleg cu paguba
are virsat de 23 ani,delucrat zice ba una ba alta,nu inteleg nimic la el ,elcumine are un comportament violent,cu alti nu stiu cum se comporta,,In casa este zmeu iar afara o fii pisicuta
cred ca deja este pierdut daca a inceput sa sara sa ma bata asta este a doua oara

Alte discuții în legătură

Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Batjocorit de furnizor Silviu13 Silviu13 Sa va prezint problema ... Eu sunt propietar a 2 apartamente in Bucuresti unul in care locuiesc eu cu familia si unul inchiriat . In apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie angajat angajat sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)