avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua. am si eu o intrebare. parintii mei au divortat acum 27 de ani eu fiind crescut de mama.Tatal a murit acum 6 ani. Iar sotia lui cu care sa insurat dupa divortul de mama nu vrea sa i-mi zica nimic. cum aflu si eu ce a avut tata inainte sa moara? Din cate stiu eu avea 2 apartamente si o casa la curte dar doar atat mai stiu. Exista vreo posibilitate sa ma duc la primarie ca copil legitim si sa aflu ceva?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:11, 10 Septembrie 2012
Termenul de 6 luni va curge din momentul in care ati aflat de decesul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia dreptului de optiune succesorala adinette adinette Credeti ca e admisibila exceptia prescriptiei dreptului de optiune succesorala a celor care vin la mostenire prin reprezentare? In conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Termen de deschidere a succesiunii! corinuta corinuta Care este termenul legal pentru deschiderea succesiunii? (vezi toată discuția)
Termenul legal pentru a deschide succesiunea dupa parinti. enemaria15 enemaria15 Buna ziua, As vrea sa va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : dupa decesul parintilor care este termenul legal in care se poate face ... (vezi toată discuția)