Am fost cu un amic la ziua de nastere unui prieten, in timp ce ne intorceam spre casa pe la ora 23 am fost legitimati de o patrula a politiei, pe motiv ca vorbeam si radeam prea tare,am dat doua semnaturi iar domni ne-au spus ca ne-au dat advertisment,nu am primit nimic din ce am semnat,iar daca ne mai aud o sa ne dea amenda, este posibil sa ne fi dat amenda?am citit ca au mai existat cazuri cand s-a spus ca au primit avertisment si de fapt era amenda, unde pot vedea daca am luat sau nu.Va multumesc anticipat
Ati fost legitimati?
Semnaturile le-ati dat pe formular de proces verbal de constatare si de consemnare contraventii ?
Daca ati semnat pe formular,asteptati termenul legal in interiorul caruia se comunica PV contraventie
da ne-am legitimat, apoi au trecut numele pe agenda dupa care ne-au dat sa semnam, nu am vazut foarte mult deoarece era intuneric, si era o foaie ca de proces verbal insa fara sa fie completa
am aplicat semnatura, avand incredere in ceea ce a zis domnul politist, si anume ca ne da doar un avertisment iar daca ne mai intalnim cu ei in seara aceea, ne dau amenda..oricum unde am semnat, cred ca nu era scris nimic, pe urma cred ca au completat acel avertisment sau ce era, dupa ce au plecat de langa noi. dar e posibil sa zica ca iti da avertisment si pe urma sa primesti acasa amenda? si chiar i-am intrebat de 2-3 ori ca e doar un avertisment, si ca nu o sa primim nimic acasa si ei au spus ca da e doar avertisment.